19-11-05

verslag bestuursvergadering WKBF 16/11/2005

Verslag bestuursvergadering WKBF van 16/11/2005
 
Bedankt aan Jan voor het doorsturen
 
Ik heb er enkel de punten uitgehaald die ons aangelangen:
1. Zaak Wikings: secretaris Wikings wordt verhoord. Rekening houdende met de aangevoerde argumenten wordt de wedstrijduitslag van wedstrijd 202 Wikings - AID 74-53 behouden. Aan de secretaris van Wikings wordt een blaam gegeven voor het ongepast taalgebruik in de e-mail-correspondentie.

 
Reactie van de AID webmaster: ik ben dringend op zoek naar die bewuste mail, ongepast taalgebruik.... dat trekt bezoekers! (voor alle eerlijkheid de uitslag was trouwens 76-53)
 
2. Uitslagen op het internet: Voorstel kan op bijval rekenen. Voorzitter vraagt na of de website van de WKBF reeds werd opgemaakt en actief is (of snel actief kan worden). Afhankelijk van dit laatste wordt het nodige gedaan om zo snel mogelijk de uitslagen via het web beschikbaar te houden. (alle ploegen zijn per e-mail bereikbaar via secretaris of lid). Wat betreft de standen wordt door de secretaris ook geprobeerd om dit zo snel mogelijk bij te werken. Afspraak wordt gemaakt met Roland Kellnr voor de praktische uitwerking. E-mail volgt eerlang.
 
Secretaris maakt afspraak met VLB voor het opnemen van de uitslagen op de website van de VLB.
 
Reactie van de AID webmaster: Dit wordt ook door ons toegejuichd! En op de site van de WKBF kunnen we misschien een link plaatsen en...dat trekt bezoekers!
 
Verder stonden in het verslag geen dingen mbt AID. Iemand die het totale verslag wil nalezen neemt best contact op met Jan.

12:56 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.