04-12-05

Voorbeschouwing wedstrijd tegen Desperado's

Woensdag spelen de AID-ers een uitwedstrijd in Oostende tegen Desperado's. In de aanloop naar deze match maak ik graag een voorbeschouwing:
 
- Filip een week vroeger speelklaar? Na een ultieme test, op de bowlingbaan, ondervond Filip geen last meer van zijn blessure. Hij zal de verplaatsing naar Oostende meemaken en na de opwarming zal hij beslissen of hij een poging tot spelen onderneemt.
 
- Debut van Jurgen? Ik ben niet op de hoogte of de inschrijving van Jurgen nu al helemaal in orde is. Indien deze in orde is zal hij normaal gezien zijn debut maken in Oostende.
 
- Na een lange tijd wordt dit ook de eerste match waarin we "officieel" met een coach zullen aantreden. Coach Wim liet na de bowlingavond al eens in zijn kaarten kijken...dat belooft!
 
- Karl moet voor de eerste keer dit seizoen verstek geven voor een match. Zoals algemeen geweten heeft hij ook een tweede passie, FCB genaamd en deze spelen nu wel net een thuismatch tegen Bayern Munchen.
 
- Door de afwezigheid van Karl blijven nog 3 spelers over met een 100% aanwezigheid achter hun naam: Christphe, Jan VDB en Geert.
 
- Als Filip en Jurgen erbij kunnen zijn, zullen we voor de eerste keer dit seizoen over 10 spelers beschikken.
 
- Francis kan de kaap van de 100 punten overschreiden, als hij 19 punten scoort. Jan kan dit ook als hij er 93 scoort...

14:16 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.