15-01-06

Verslag bestuursvergadering WKBF van 11/01/2006

Verslag bestuursvergadering WKBF van 01/01/2006
 
Bedankt aan Jan en Eddy voor het doorsturen 
 
Deze maal ook weer geen spectaculaire zaken te melden. Ik heb een overzichtje gemaakt van het verslag:

 

1. Er wordt ons gevraagd een nieuwe datum door te geven voor de match tegen Wheels. Ik heb de kalender eens bekeken en daarbij rekening gehouden met de matchen van AID,  Slow en Wheels en de enige datum voor het einde van het seizoen, die nog vrij is, is 2 maart. Dit valt wel midden in de krokusvakantie. Een andere mogelijkheid is 30 maart (na de competitie). We zullen het donderdag eens overleggen.

 

2. Ook wordt onze website met naam en toenaam vermeld in het verslag! Alle ploegen met een website worden gevraagd deze door te geven zodat ze "nationaal bekend" kunnen worden gemaakt.

 

3. De westvlaamse korporatieve basketbal federadie meldt met trots de geboorte van hun website. Deze site is momenteel wel nog "UNDER CONSTRUCTION" maar zou binnenkort te bezoeken zijn. Op deze website zouden alle uitslagen en standen terug te vinden zijn. Deze site kan je bezoeken door op HIER te drukken. Ik zal deze link ook opnemen onder de rubriek: "slechter dan de onze maar toch het bezoeken waard..."

 

4. Volgende vergadering 22/02/2006


Verder stonden in het verslag geen dingen mbt AID. Iemand die het totale verslag wil nalezen neemt best contact op met Jan of doet een aanvraag via: info@aid-basket-rollegem.be (aanklikbaar!)

20:13 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.