21-01-06

Competitie: match 11

 

ZOTTE MUTSE   60 AID ROLLEGEM 55 
 

 

EIGEN SCHULD, DIKKE BULT !!!

Na de overwinning van vorige week was de motivatie hoog bij de AID’ers. Met een, zo goed als, voltallige ploeg trokken we ten strijde. Bij zotte mutse was de motivatie duidelijk minder. Vorige week hadden ze al forfait moeten geven en deze week waren ze ook maar met 6 spelers.

 

Direct na de opworp zag het er mooi uit voor AID, maar de open kans werd vakkundig de nek omgewrongen. Dit was meteen de voorbode van wat ging volgen. Om het toch wat beschaafd te houden: een echte kl**** match!

 

Na het eerste quarter hadden we toch een mooie voorsprong vergaard: 10 – 18. In het tweede kwartier waren de zotte mutsen beter bij shot. Plots begon het bij de tegenstanders vlot te draaien. Zoals in de heenmatch werden we bij momenten volledig weggespeeld. Dit quarter werd afgesloten op 19-10 zodat we een 29-28 ruststand hadden.

 

Na de pauze kregen we twee evenwaardige ploegen. AID met het gekende inside spel en Zotte mutse met hun moordende afstandsbommen. Quarter 3 sloten we af met een klein verschil: 20-18. Ook in het laatste kwartier konden we geen vuist maken en werden de 3 punten achterstand er 5.

 

Tegen een ploeg die voor ons geklasseerd staat hebben we toch een mooi resultaat behaald. Maar het verlies hebben we enkel aan onszelf te danken. De zoveel gemiste kansen, de gemiste vrijworpen en de slechte passen bleven zich maar opstapelen.

 

Ook een speciale vermelding voor de scheidsrechter! De man stond er helemaal alleen voor en deed dit zeer goed. Maar ja, we wonnen vorig seizoen natuurlijk niet zomaar de fairplay trophy.


Enkele vaststellingen: 
- nog steeds geen technische fout
- AID 9 fouten – Zotte mutse 12 fouten

- waar is de string? 

 

Matchgegevens:
Periode 1 : 10 - 18 *** Periode 2 : 19 - 10 *** Periode 3 : 20 - 18 *** Periode 4 : 11 - 9
Rust: 29 - 28
Totaal : 60 - 55
 
Gemaakte punten:
Jan: 0, Jurgen: 6, Christophe: 4, Francis: 4, Jan Vdb: 3, Kris: 1, Filip: 3, Karl: 23, Patriek: 0, Geert: 11
Totaal: 55 

Gefloten fouten:
Jan: 3, Jurgen: 1, Christophe: 2, Francis: 0, Jan Vdb: 0, Kris: 1,  Filip: 1, Karl: 0, Patriek: 0, Geert: 1
Totaal: 9

Ook dank aan coach Wim en "scorekeeper" Gerrit.

Gespeelde matchen: 10
Gewonnen matchen: 4

 

22:10 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.