11-02-06

Competitie: match 14

AID ROLLEGEM 55  DEPANNESHOTTERS 66
 

 

Winnen had leuk geweest…

Gisteren een leuke match gespeeld tegen Depanneshotters. Een sportieve en spannende wedstrijd van twee, aan elkaar gewaagde, ploegen.

 

De ganse match was er een gelijklopend puntenverloop. Enkel in het vierde quarter moesten we de duimen leggen. Dit hebben we enkel en alleen aan onze fysiek te danken. Bij een groot deel van de ploeg ging het licht heel snel uit. Ook ondertekende kende niet zijn beste match op dat vlak.

 

Na de eerste tien minuten hadden we 3 punten achterstand (14-17). Maar in het tweede quarter werd er goed verdedigd aan AID-zijde. Ook aanvallend was dit ons beste moment, met een 19-16 als resultaat. Een 33-33 ruststand was dan ook het logische gevolg.

 

Na de pauze bleef het gelijkopgaan en konden depanneshotters 2 punten voorsprong vergaren. En zoals hoger reeds vermeld was het laatste kwart er voor ons duidelijk te veel aan.

 

Maar geen nood. Iedereen kreeg de nodige minuten spelgelegenheid en weer zagen we een kleedkamer vol lachende gezichten. Dit is en blijft natuurlijk ook ons hoofddoel!

 

Enkele vaststellingen
- een zeer aangename match
- AID 12 fouten – Depanneshotters 11 fouten (de refs voelden de wedstrijd zeer goed aan!)

- Ook de nieuwe versie van het AID-clublied weerklonk uit de douches. Proficiat!

- Reeds twee weken laat hij niets meer van zich horen maar natuurlijk blijft de vraag “Waar en wanneer slaat de string opnieuw toe???” Misschien loopt iemand al de ganse tijd met de string op zak zonder het te beseffen. Wie weet?

- Jan voelde zich gisteren niet te best en besloot om niet te spelen, zelfs zijn spelersplunje aan trekken bleek hem te lastig, maar opdat hij flink op de bank heeft post gevast gunnen we hem toch plaats in de statistieken. Als er daar iemand bezwaar wenst voor aan te tekenen kan dit altijd via info@aid-basket-rollegem.be

 

Matchgegevens:
Periode 1 : 14 - 17 *** Periode 2 : 19 - 16 *** Periode 3 : 10 - 12 *** Periode 4 : 12 - 21
Rust: 33 - 33
Totaal : 55 - 66
 
Gemaakte punten:
Jan: 0, Jurgen: 2, Francis: 9, Jan Vdb: 0, Kris: 1, Filip: 12, Karl: 17, Patriek: 2, Geert: 12, Erik: 0
Totaal: 55 

Gefloten fouten:
Jan: 0, Jurgen: 1, Francis: 1, Jan Vdb: 1, Kris: 1,  Filip: 2, Karl: 0, Patriek: 2, Geert: 3, Erik: 1
Totaal: 12

Ook dank aan coach Wim en "scorekeeper" Gerrit.

Gespeelde matchen: 13
Gewonnen matchen: 5

00:07 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.