27-02-06

Matchverslagen van de concurrentie

MATCHVERSLAGEN VAN DE CONCURRENTIE

 

Onderstaande verslagen bieden weer heel wat duidelijkheid... En dan heb ik het niet over de afwijkende uitslagen in de twee verslagen!

 

 

 

 

Slow Rollegem - SILS Knokke-Heist   78 - 69

Tegen de leider in de reeks speelden de SILS donderdag een puike partij. Aan de rust leidden de kustjongens verdiend met 31-32. De tweede helft leken de SILS de rol te moeten lossen en liepen de lokalen op kousenvoeten 10 punten uit. Op organisatie en shotkracht kwamen de SILS terug en leidden op 2 minuten van het eind met 67-68. Daarna vonden beide scheidsrechters het welletjes en kreeg de thuisploeg op een schoteltje de zege geserveerd. De SILS blijven 6e in de stand met 30 punten uit 16 wedstrijden.

 

Bron: Wouter (speler Sils)

 

SLOW ROLLEGEM - DE SILS KNOKKE-HEIST: 79  -  68

Ondanks de afwezigheid van Piet en Bruno heeft SLOW haar 13de seizoensoverwinning behaald. Het liep evenwel niet van een leien dakje want SLOW moest in de 1ste wedstrijdhelft nipt haar meerdere erkennen in de kustploeg (13-15 en 31-32). In het 3de quarter haalde de kompetitieleider echter haar "kanonnen" boven en met o.a. 4 bommen van Maarten kwam SLOW op voorsprong (53-47). In het 4de quarter 'knokte' de Knokse ploeg zich echter nog in de wedstrijd, doch SLOW hield het hoofd koel en behoudt de leiderplaats (79-68).

 

Bron: SLOW site

00:31 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.