14-10-06

Mini golf

MINI GOLF

 

golfbalDonderdagavond werd er afgesproken in “De Mambo”. De bedoeling was om te poolen maar het is net iets anders uitgedraaid. Wat we niet wisten is dat er daar een indoor mini golf (met 18 holes!) aanwezig is. Natuurlijk konden we zo’n kans niet laten liggen.

 

Het werd een geslaagde avond vol spanning en plezier. Tot op de laatste hole werden er duels uitgevochten op het scherpst van de snee. Enig vuilbekkerij en andere intimidatiemethodes werden bovengehaald. Zelfs Jurgen haalde de truk met de “stinkbom” boven.

 

Lang stond Kris aan de leiding maar Karl en Filip deden een mooie inhaalbeweging. De laatste hole moest de beslissing brengen. Daar bleek Karl niet met de druk om te kunnen. Hij verspeelde daar alle kansen op de overwinning, door 6 pogingen nodig te hebben om het balletje te putten. Kris deed het beter met zijn 3 pogingen. Maar de waardige winnaar van de avond werd Filip, die mooi afsloot in 2 pogingen. PROFICIAT!

 

UITSLAG:

 

1.

Filip

50

2.

Kris

53 (4x hole in one)

3.

Karl

53 (2x hole in one)

4.

Claude

54

5.

Wim

60

6.

Jurgen

62

7.

Christophe

64

 

Bezoek ook eens www.minigolf.be (aanklikbaar!) daar kan je foto’s vinden van een de verschillende types golfbanen. Wij hebben blijkbaar op een officiële iternit baan gespeeld.

15:29 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mini golf |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.