03-12-06

Verrassing van formaat!

VERRASSING VAN FORMAAT!

Wanneer ik de uitslagen van deze week aan het overlopen was, sprong er mij direct één in het oog. Toch wel eentje de moeite waard om een wedstrijdverslag te plaatsen.

Graag had ik de beide zijden van het verhaal gepubliceerd maar op de site van Peppermint was nog niks beschikbaar. Daarom enkel het verslag van Coveko.

PEPPERMINT  -  COVEKO   72  -  73
Beide ploegen traden aan met elk 6 spelers, Coveko zonder enige gestalte tegen een tegenstrever met gestalte + heel wat meer kwaliteit in huis wat zich dan ook manifesteerde in het begin van de wedstrijd.
Na 5' in het eerste quarter stonden we dan ook al vlug 12 punten in het krijt, 17 - 5, daarna begonnen wij aardig onze man te staan waardoor we een 3 - 11 konden plaatsen, om het eerste quarter te eindigen met een 20 - 16 stand.
In het tweede quarter groeide onze motivatie, inzet en shotvertrouwen zienderogen,zodat onze tegenstrever, ondanks Bayer en Vanbelle, overklast werd en we met schitterende momenten op voorsprong kwamen om die voor de rest van de wedstrijd niet meer uit handen te geven, aldus konden we een 11 - 24 neerzetten waardoor we de rust ingingen met een bonus van 9 punten, nl 31 - 40.
Na de rust begon de kampioenenploeg ongerust en zenuwachtig te worden en begonnen agressiever en meer gesloten te spelen  waardoor ze 8 punten van onze bonus konden afknagen om aldus het vierde quarter in te gaan met een 54 - 55 stand.
Met het vierde quarter steeg de spanning ten top waarbij Bayer een aanvallende fout kreeg waarmee hij uiteraard niet akkoord ging, daarbij  flink wat commentaar op leverde met gevolg een technische fout, en nog niet volledig uitgeraasd er bovenop een uitsluiting kreeg.
Wij voelden de buit binnen ons bereik,vochten als leeuwen waardoor we gelijke tred konden houden,nl 18 - 18 om de wedstrijd af te sluiten met een 72 - 73 stand.
Een heel dikke proficiat aan onze spelers,Danny + Stan + Hedwig + Jimmy + Stephan + Jépé + coach Marc, ze hebben een dijk  van match gespeeld zowel verdedigend als aanvallend,hun inzet en motivatie werd dan ook dubbel en dik beloond.
Een kampioenenploeg met dergelijke kwaliteiten,kloppen in het hol van de leeuw,je moet het maar doen.

Coveko: Danny 14 + Stan 10 + Hedwig 11 + Jimmy 14 + Stephan 4 + Jépé 20

Peppermint: Hagers 19 + Robaeys 8 + Bayer 8 + Vanbelle 28 + Monteyne 6 + Volckaert 3

Bron:  http://www.bloggen.be/coveko_basketball/

14:58 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: peppermint, coveko, basketbal, oostende |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.