05-06-07

Verslag van het tornooi in Wevelgem

AID BEHAALT DE DERDE PLAATS

 

1. TFKAK GENDT (6)          

2. REXONABOYS (4)            

3. AID ROLLEGEM (2)          

4. SINT ELOOIS WINKEL (0)

 

IMG_3401CC

 

IMG_3402CCOp het tornooi in Wevelgem behaalde AID de derde plaats.

Omdat we op de vorige editie in de finalematch duidelijk fysiek te kort schoten hadden we dit jaar geopteerd voor een brede kern. Met 11 (!) spelers waren we aanwezig om 9 uur. Met de coach werd afgesproken dat er voldoende geroteerd diende te worden zodat iedereen de drie wedstrijden goed ging doorkomen.

In de eerste wedstrijd moesten we het opnemen tegen Gendt. Deze ploeg had zich duidelijk fors versterkt tov van vorig jaar en na een evenwichtige wedstrijd moesten we ons toch gewonnen geven.

 

De tweede wedstrijd was tegen de winnaars van de vorig editie. Deze stevige veteranenploeg bleek opnieuw met een sterk team voor de dag te komen. Na een spannende strijd moesten we jammerlijk terug onze meerdere herkennen in de thuisploeg.

 

En zo hadden de organisatoren het terug goed gezien, en bepaalden de laatste onderlinge duels de plaatsen in het eindklassement (respect!). Dit maal kwamen onze tegenstrevers uit Sint Eloois Winkel. Tegen deze wat moegestreden ploeg konden we uiteindelijk toch een overwinning in de wacht slepen. En zo stelden we de derde plaats veilig.

 

Dank aan : Claude, Kris, Christophe, Patriek, Pavo, Sander, Jurgen, Wim, Francis, Karl en Filip. Ook de vele supporters worden van harte bedankt om ons te komen aanmoedigen!

Ook leuk dat Geert ons kwam aanmoedigen (nice to have you back!).

 

Ook een dankwoord voor de weeral vlekkeloze organisatie. De goed uitgekozen teams, de prachtige locatie, de bekwame scheidsrechters en de goede sfeer zorgen nu al twee jaar voor een leuke afsluiter van ons seizoen. Volgend jaar opnieuw?

23:22 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem in Sport | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wevelgem, rexonaboys |  Facebook |

Commentaren

Beter laat dan nooit, aan jullie ook een dikke proficiat voor de sportieve strijd!!!

Gepost door: Rexonaboys | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.