12-09-07

2 jaar ONLINE

       2JAAR ONLINE        

Vandaag is aid-basket-rollegem.be 2 JAAR ONLINE! Graag had ik deze gelegenheid gebruikt om alle bezoekers eens te BEDANKEN. Dagelijks komen zo'n 30 BEZOEKERS eens een kijkje nemen. Na deze 2 jaar zijn het er ondertussen al meer dan 23.000 ... dat is toch al bijna een vol VOETBALSTADION.

Geregeld wordt ook eens aan de STIJL van de site gesleuteld. Omdat de nieuwe layout pas een drietal maanden geleden in gebruik werd genomen, BLIJFT deze dan ook nog een tijdje behouden. Dus deze keer geen totale MAKEOVER.

Even werd gevreesd voor een terugval in de bezoekersaantallen na het wegvallen van de MINICHAT, maar de vrees leek ongegrond. De nieuwe MEMBERS ONLY CHAT moet wel nog zijn plaats vinden binnen het ganse AID gebeuren. Maar ik blijf er van overtuigd dat het een handige en  VEILIGE  MANIER van communicatie blijft. Indien er iemand wenst te reageren op een bepaald artikel kan dit altijd via REACTIES, terug te vinden juist onder het betreffende artikel.

Aan de start van het nieuwe basketseizoen ben ik er helemaal klaar voor. Ook dit seizoen wordt de site wekelijks (dagelijks indien nodig) voorzien van UPDATES. Enkele nieuwe ideeën liggen in de  WACHTKAMER, maar daarover later meer.

TOT DONDERDAG!

MEMBERS kunnen napraten over dit onderwerp door HIER te klikken.

00:43 Gepost door Webmaster AID Basket Rollegem in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.